Pages

03 December 2008

Sape kata saya tak boleh?...

Lama sungguh tak update.. dekat sebulan dah.. macam biasa, gambar memang banyak.. slalu upload ke picasa, web nyer yang tak update.. tapi ni ngan picasaweb nyer tak update-update.. uhuhu...

Penat.. kerja melambak-lambak.. nape ntah rasa kerja tak abis-abis.. ni tiba mood nak buat kerja kot.. :p tu yang tingat kerja-kerja lama yang tak siap-siap.. uhuhuu..

Satu hari buat kerja.. dapat staff baru semalam.. Dija yang giler express buat kerja.. ahaha.. jenuh nak susun kerja untuk dia.. ntah kalo bagi kerja sebulan, dua tiga hari pun bleh siap.. bagus bagus!..sume orang kene ikut perangai si Dija ni.. (termasuk la yang sedang menulis blog nih.. :p)

Hari ni dah penat.. balik nk surf net.. donlod torrent.. desperate housewife.. ahaha.. baru download S5E03.. dah ketinggalan sungguh.. yg episode one pun tak tengok lagi.. kesian kan?.. tak de life sungguh.. balik umah, angkat kain, lipat baju.. lepas maghrib kuar makan.. sejak pindah umah baru ni, tak masak-masak lagi.. konon lepas pasang kabinet nak rajin masak.. tetiba rasa fridge tak cukup beso plak.. ALASAN!! balik dinner.. memang tak boleh buat apa.. tengok tv.. terlelap depan tv... tu la jadual hari-hari..

tu pun alhamdulillah la tempat kerja dekat 15 minit dah sampai opis.. 8.15 kuar umah.. dekat kul 6 dah sampai umah.. kalo dok kerja tengah2 KL tu... uhuhu.. hari2 nangis agaknyer..

cerita malam ni sebenarnya nak menunjuk skill baru.. orang lain bleh buat.. saper kata kita tak leh buat??.. Enjoy!!

From Experimenting with Photoshop

5 comments:

Ennie Lee said...

fara mmg bab-bab creative ni bagi la kat dia. lama la dah tgk your artwork ;)

faraazri said...

ahah.. hai ennie.. :) tq menyinggah.. tak de ape lah.. orang lain dah buat lama.. kite yg terkedek2 jek.. :)

sepiza said...

fara... rindu kita tak?? taraa.. -sepiza the return-

faraazri said...

uit makcik sepiza.. kat ner?.. fotopage p block.. cam ner nak updet nih??

MansorB said...

gadis koris terakhir