Pages

15 June 2008

Penangan si Wedding Planner

Minggu ni minggu games.. start dari minggu lepas lagi sebenarnya.. dalam banyak-banyak kerja, misi tetap diteruskan!.. Tumblebugs tak puas hati sungguh tak lepas2 sumer level lagi.. dok sangkut kat situ jugak.. Selagi tak abis sumer level, selagi tu la dok main..

Tengok Dee kat sebelah dok main Wedding Dash.. macam syok jek.. Dinner Dash pernah la main.. nak kene try nih!.. uhuhu.. tak per tunggu weekend. :)

Sabtu semalam, dari pagi sampai la ke malam dok ngadap Dinner Dash.. ehehe.. addicted sungguh! Gamenyer senang je, pilih menu dan tempat honeymoon based on wedding couple request, then serve all guests yang datang. Bagi tempat duduk, bagi makan 3 jenis makanan, bagi minum, jaga makcik Ethel yang emosi, pakcik Ernie yang kepoh.. ehehe.. macam-macam karenah.. Berkejar-kejar si waitress ngan si Quinn ke sana sini..

Dekat kul 12 baru boleh berhenti.. Quinn dah naik kapal.. :) buat event atas kapal pulak!

Pejam je mata, kuar muka Quinn! ah sudah!!. ni mesti dah masuk dalam mimpi dah ni.. uhuhu.. penatnyer!! mimpi berkejar-kejar serve orang makan kat wedding.. ahaha.. rasaler jadik waitressnyer! Dah la malam tadik sikit punya panas! Tido pun terjaga-jaga. Bila tido balik, aiseh.. Quinn lagi.. uhuhu.. sampai ke pagi la dok mimpi si Quinn..

Bangun pagi tingat nk sambung game.. ehehe.. tak pe ler.. tak de komitmen lain :p Tu dok tunggu baju siap.. :) Breakfast ari ni kat Equine!.. lalalala.. Teh tarik satu, Kosong satu, telur satu, potong ya!.. ehehehe... tu ler sarapan favourite sekarang ni.. terpengaruh ngan azri..

ok ok.. nak sambung wedding dash. Quinn dah tunggu!..

PS "Dee, dah sampai level mana?.. ekekeke"

3 comments:

anisa said...

fara...ada tak crack game ni?? nak! nak! hehe...smlm kite baru try...best sangat...tapi dpt main 60 minit je :-(

faraazri said...

ehehe.. sorry baru pasan ada msg.. okeh.. link akan menyusul nnt.. :p

faraazri said...

Nisah, email me for your Wedding Dash!!