Pages

02 January 2009

Addicted

Ehehe.. dah lama betul tak main Freecell nih... skali start.. ketagih.. teringat zaman first year kat UTM dulu.. ni la game faveret.. almaklumlah.. zaman kitorang first year dulu, tak macam first year budak-budak sekarang.. nak access internet kene carik CC.. sekarang ni, on je pc, trus bleh access internet...

masa tu pagi petang siang malam dok ngadap game nih.. siap kene cabar ngan member2 lagi.. awin, farazilla, emma, ennie... saper lagi ek masa tu?.. tapi kelakar la.. diorang cabar main freecell ni satu-satu sampai habis sumer.. ahaha.. giler aperr?? tapi time tu tengah bersemangat..

misi tu tergendala ditengah jalan.. apasal ek?.. ehehe.. biasa lah.. tutup je mata, nampak kad melayang2.. saper tahan... uhuhuu... boring... stop.. tapi masa tu cecah la jugak game yang ke 400 lebih.. ahaha.. dahsyat kan??

Musim ni plak baru mula.. start sebelum cuti new year yang lepas.. (eh.. HAPPY NEW YEAR!!) dah puas tengok movie, godeh-godeh notebook, terjumpa plak game freecell.. cantiknyer new face freecell dalam vista.. ahaha.. setelah sekian lama, baru nak perasan.. tapi kali ni tak larat la nak main satu2... main random jek.. ehehe.. cek la statistik!! kwang kwang kwang.. giler game!! cam ni ler... :p



Games played: 123
Games won: 117
Win Percentage: 95%

Saper mau lawan?.. :p

2 comments:

jijah said...

"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

faraazri said...

dah.. dah jawab dah atas tuh... :)