Pages

06 September 2011

Emosi...


Rasa marah dua hari lepas masih tak hilang.. Sekali sekala teringat-ingat jugak.. Detail tak payahlah saya citer kat sini.. Memburukkan keadaan yang sedia buruk lagi hodoh.. Kalo ikut perangai zaman remaja dan kanak-kanak saya, dah lama orang yang berkenaan saya laser dan mungkin jugak kene ganyang ngan saya!! Ahaha..

Teringat pulak peristiwa zaman sekolah rendah.. Disebabkan sakit hati dan sakit kepala kene baling ngan batu, teruk jugak saya ganyang kepala sorang budak lelaki yang tak kurang beso saiznyer..

Sekolah menengah pernah saya  mengamuk terbalikkan meja.. Dan sorang budak lelaki merasa tendangan kaki emas saya.. Baran betul zaman muda-muda dulu.. Uhuhu...

Ilmu kurang.. Tu yang kejenyer nak marah orang aje.. ;p  makin tua  ni, makin nampak lah  betapa huduhnya sikap panas baran saya dulu.. Malu jek.. Semoga saya dikurniakan kesabaran dalam menempuhi ujian allah... Amin...

*semoga saya tidak dipandang sebagai orang yang berperangai huduh lagi buruk..

*sesungguhnya aku masih tidak boleh menerima sikap buruk kamu berdua!!

Posted via Blogaway

1 comment:

#ciksuzlin said...

perempuan mmg baran sikit kot. saya pun baran jugak. tapi nasib baik dapat husband yang 24/7 cool~~(>.<)