Pages

14 April 2008

ehehe.. cerita rumah..

Alhamdulillah.. berita gembira..
tapi tak confirm lagi.. umah yang kitorang nak tu dapat offer baik punyer.. baru call kak Ivy tadik.. agent umah kitorang yang sangat baik hati, ada je umah yg best, inform kat kitorang.. k Ivy n k Ina yang sangat baik.. :)

detail tak berani nak citer lagi sebab tak confirm lagi.. :P

Bila dah sain agreement boleh la citer detail nanti.. boleh buat panduan korang yang nak beli rumah jugak.. :)

hopefully sumernyer berjalan dengan lancar insyaAllah..

2 comments:

cik meeko said...

ni nk beli uma ke nk sewa umah..
wah sudah kaya kamu berdua ni..
saya jeles ni..

bila nk buat open house untuk saya,
makan spageti ke.. makan laksa johor ke.. sedap tu. nyumi nyumi

faraazri said...

ehehe... laksa johor?.. my speciality :) nanti la dah bukak umah insyaAllah kita buat house warming.. :)