Pages

01 April 2008

Forum dah online..

Alhamdulillah.. forum alamHamil dah launch dah hari ni.. Dengan customize theme..



ala biasa-biasa jek.. jenuh jugak nk ubah theme tu.. mula-mula tu dah edit-edit kaler, tak update-update gak.. pelik je rasa.. ubah gambar ok jek.. ubah css file tak jadik apa..

Carik-carik rupanya nk kene manually refresh template dalam admin tools forum tu.. ahaha.. buang masa sungguh.. tu ler.. tak carik dulu betul-betul.. main taram jek.. mana la nk update kalo tak refresh cache forum tu.. ehehe..

Kesian Dr. Ju.. menunggu forum online..

Kesian gak kat user lain.. ntah bnyk soklan yang nak ditanya.. sorry la ek.. masa sungguh terhad.. dengan kerja-kerja opis hari-hari.. tunggu balik umah, baru leh full time ngadap alamHamil.. tu pun nk kene stop masak la, sidai baju la.. tengok diari AF la.. ahahah... Apa?.. AF?.. eheheh.. boleh la.. Layannnn...

2 comments:

Qasehku Shop said...

salam...kak fara, jom kita aktifkan semula forum kita. Akk ada apa2 cadangan tak??

faraazri said...

Masa really tight la skang... Tingat jugak nk activate balik.. Tp bnyk menda nk kne fix.. X sempat nk menengoknyer...