Pages

14 January 2009

2008 Cute's Blogger Award

Dapat 'award' plak dari Jijah...
  1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.
  2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
  3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
  4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
  5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda".

1. Tampal badge


2. Link
Ni budak Jijah yang bagi nih..
Oo...baru updet ni.. Ennie pun ada bagi tag yang sama jugak

3. 10 fakta/hobi (fakta/auta tak mau ker?.. :p)
  1. FAKTA: Suka kucing.. meowww... 
  2. FAKTA: Tingin nak kolam ikan Koi kat umah
  3. FAKTA: Tak suker kusi kat opis.. sakit belakang duduk lama-lama.. 
  4. FAKTA: Suker sidai baju ikut jenis dan saiz.. seluar sebelah seluar, tshirt sebelah tshirt... hanger kalo boleh mesti sama.. kalo boleh sepit baju pun kene matching utk setiap helai baju.. kalo sebelah sepit merah, sebelah lagi mesti merah jugak.. 
  5. FAKTA: Tak boleh dengar TV kuat-kuat sangat.. nnt migrain.. kalo kanda yang pasang, terpaksa tahan je la.. ada masa tak per.. 
  6. HOBI: Berkebun.. macam-macam plan untuk laman depan dan belakang... tapi slow slow la.. budget terhad...
  7. HOBI: Kemas umah.. kene selalu kemas sebab selalu sepah.. ahaha... (eh.. kalo hari-hari boleh kira hobi ker?.. hantam saje lerrr)
  8. HOBI: Main game.. suker puzzle and card game.. ngan game tembak-tembak.. tapi skang ni dok zaman main freecell
  9. HOBI: Kraftangan.. menyulam.. menjahit... upholstery... bertukang... 
  10. HOBI: Melukis masuk kraftangan tak?..

4. 10 penerima award seterusnya
  1. isma
  2. jas
  3. miza
  4. nisah
  5. wardah
  6. along

dah.. dapat tangkap tu jek.. :p

5 comments:

Ennie Lee said...

kita tau awak kena tag dgn jija.. kita pun tag awak jugak ;)

faraazri said...

uhuu.. kiranya ni dah jawab la ek?

ibuemiralisa said...

fara..kite dh jwb la tag nih.. sang JellYna punya keghoje...kira settle okeh!

http://emiralisa.wordpress.com/2009/01/08/cybersantau/

faraazri said...

ehehe.. orait!... roger

SHaHaQiLiF said...

dah setel hutang yek...:p