Pages

19 February 2011

Hantu Kak Limah Balik Rumah

DVD ori okeh??.. 
Oh! dengan bangganya saya umumkan, yang saya telah berjaya membeli DVD Original HKLBR! Wah!! saya beli DVD muvi!.. Untuk makluman, DVD ini tidak akan berjaya saya beli tanpa persetujuan kanda!.. (kanda pun asyik sebut pasal citer nih.. ekeke)

Zombie Kampung Pisang pun kitorang tengok berulang kali tanpa jemu.. tapi tengok kat Astro je la.. kali ni macam tak sabo2 plak nak tunggu masuk tv.. nak subscribe yang Astro First tu tak kose je rasa.. Tapi marketing strategy diorang buat spoiler kat Astro memang menjadi!.. uhuhuu.. sebab tengok spoiler tu ler makcik sampai termimpi-mimpi pasal Kak Limah nih.. (ayat penyedap cerita... :p) suker!!

Tengok dalam blog, ada yang kata DVD ori boleh dapat semurah RM9.90.. tapi yang ni beli kat Jusco RM21.90.. ok la tuh.. support hasil kerja kreatif team HKLBR! :)

2 comments:

jijah said...

betull..aku pon suka sangat tengok zombie kg pisang, lantak la org nak kata apa, paling terkesan dihati, part que haidhar tersipu2, sbb kantoi yg dia sebenarnye penakut.

HKLBR lum tengok lagi. (ntah mcm mana leh bersabar hingga ke saat ini) hmm...mmg plan nak beli cd jugak, tapi tak tau la nak beli ori ke tak ori eh..nak sokong ke tak sokong..

faraazri said...

Ouhh.. sama la kite ek?.. kalo zombie kg pisang tu, banyak giler scene yang terkesan di hati... antaranya biler dapat tau cam ner que ngan ac bleh terlepas dari kene kokak ngan zombie.. ehehe.. sebab IQ diorang tak cukup tinggi.. so zombie tak heran... ahaha.. lawak-lawak!!...
Ori ke tak ori?.. no comment.. :p tp beli la yg ori.. kiranyer appreciate dengan hasil kerja kretip team tu.. next time bleh buat citer gempak2 lagi!.. yeah yeahhh!!